Analiza matematyczna, zadanie nr 2170
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Zadanie / Rozwiązanie |
wte25283 postów: 1 | ![]() Cześć! Wrzucam zadania z 2 poprzednich terminów egzaminu z matematyki. Za żadne nie udało mi się zdobyć maksymalnej liczby punktów. Mogę zrobić zdjęcie moich prób, ale chyba wiele nie wnoszą. Uczyłem się zagadnienia z kursów video (na literę e, nie wiem czy można na forum pisać nazwę), ale mimo to, nie potrafię rozwiązać tych zadań: ![]() W większej rozdziałce tu: http://i62.tinypic.com/21o1lrt.jpg Po jutrze mam egzamin, proszę o jakieś rozwiązania, na podstawie których mógłbym się nauczyć jak to robić, lub linki do jakiś innych miejsc gdzie te zadania są krok po kroku rozwiązane. Nie chodzi mi o wynik, to nie jest zadanie domowe. Moim celem jest nauczyć się tego na kolejny termin. Pomożesz? |
tumor postów: 8070 | ![]() Nie ma sprawy. Tylko wpisuj zadania maksymalnie po 3 w temacie, nie wklejaj skanów ani linków, użyj zapisu w TEXu (na forum jest ściąga, a obsługa przycisków jest prosta), a do zadań najlepiej dopisz już swoje początki rozwiązań czy pomysły. |
strony: 1 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj