Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Drugi rok rośnie, to da się hodować. To się nadaje do farmacji. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Niezły startup. Dzika mięta, to rośnie jak głupie, a jest lecznicza. Na złogi nie ma lekarstwa. O tuż jest, dzika mięta. Rozpuszcza kupę. Nie działa na jelita, że lepiej trawią, czy inne cuda, po prostu rozpuszcza kupę. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-23 18:31:50 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Przyszedł, mówi. Pierwszy raz od bardzo dawna, widzę, prawdziwą, dziką miętę. Wiesz jaki to rarytas. Wyhodować to, to trzeba na prawdę się znać. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Myśliwi z miłą chęcią, za stówkę, pokierują do dzikiej mięty. Jeszcze ci tropy wilków pokaże. Paranoja dosłownie, w nocy taka stójka. Historia, pierwsza mięta w sezonie. Nagrzało w kominie. Co jak co, ale o impotencji, nie ma mowy. Nie po wczorajszym. Najwyżej spadki formy, miesięczne. Kochasz mnie, to mi nasadź dzikiej mięty. A wilki? Co wilki są tam gdzie mięta. Znajdź myśliwego, daj mu stówkę. To ci z miłą chęcią pokaże miętę dziką. Jeszcze ci tropy wilka pokaże. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-24 11:37:52 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Ja dzika mięta, toż to sam potas. Zmierzyłem to to sam potas. I to łatwo przyswajalny. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-24 11:53:54 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Zapłaciłem myśliwemu. Pokazał mi tropy dzika, i tropy wilków. Jak zbierałem miętę byłem cały osrany. Polecam, nic nie da takich emocji. Byliśmy bezpieczni, bo myśliwy na radiu, miał gdzie są wilki, ale byłem osrany. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Aż miło się robi, jak mięta od wczoraj narosła, na całą donicę. To rośnie jak bambus dosłownie tak szybko. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Już sobie meteorolodzy piątki zbijają, że przetrwaliśmy suszę obronną ręką. Zima to urodzaj. Wiadomo, łatwiej wyhodować zimową odmianę, niż letnią. Wiadomo o tej porze roku dwadzieścia stopni to norma, a czterdzieści to anomalia. Dzięki ozonowi, zyskaliśmy drugie życie. Widzieliście jak rzepak rośnie, jak jest chłodniej. Jak głupi. I nie ma żadnych chorób, jak jest chłodniej. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Tornada w USA, a rozpylić tam ozon na biegunie, będą mieli, całe lato deszczowe, zamiast jednego tornada. Meteorolodzy, już powinni się nauczyć, że chcecie wyciszyć kataklizm, to ozon na biegunie. I jak zadyszka, to ozon na biegunie. I jak Halny to ozon na biegunie. Byle nie na równiku, i będzie git. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-24 14:16:34 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Zapaliłem papierosy, tak mnie płuca rozbolały, że nie wiem czy dotrwam do jutra. Miałem dobre, życie. Wymyśliłem elektrownię fuzyjną, produkującą ozon. Ocaliłem świat. Niewielu ludzi może na epitafium zapisać: Jesteście mi dłużni :) Sprawcie, żeby ten świat, był lepszy. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-24 18:44:49 przez Szymon Konieczny |
strony: 1 ... 478479480481482483484485486487 488 489490491492493494495496497498 ... 631 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj