Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Mówią, jak złoto się zaczyna pocić, w tedy pęka. Takie krople potu, to oznaka zużycia materiału. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Jak on to zrobił. to by wybuchło w końcu. Teraz już wiemy. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Jak opiszecie to zjawisko? Pocenie się złota, zimny pot. Pod wpływem bardzo wysokiego napięcia. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Dotknij, sprawdziłem nic ci nie grozi. Tam gdzie sie poci jest lodowate. Wysokie napięcie pochłania ciepło. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() To wyjaśnia jak gwiazdy się nie spalają od razu. Po prostu są w środku lodowate. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Zbadaliśmy to złoto. Ma strukturę betonu. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-12 13:34:17 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() I co ja z tym zrobię? Wiedza nigdy się nie zmarnuję Po prostu cześć, do recyklingu. I tyle. Użyć i przetopić. W sumie zbadał bym ten izotop złota. To całkiem nowy izotop. Nie wiadomo nawet jakie ma właściwości. Może można na tym jeszcze zarobić, złoto o strukturze betonu. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() A TE KROPLE POTU, JAKIE TO CIEKAWE, ZŁOTO, które w temperaturze pokojowej, jest w stanie ciekłym. Mam kilka kropel, dosłownie zachowuje się jak rtęć. A do tego absorbuje ciepło. Zimno sprawia, że się topi. Ciepło sprawia, że twardnieje. Na natężenie paruje, dosłownie kilka mili Amperów i wyparowuje. Na napięcie przewodzi jak nic innego, dosłownie napięcie przenika. Wiadomość była modyfikowana 2023-04-12 15:05:39 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Po co ci to? A super czuły bezpiecznik. Przewodzi Mega Wolty Napięcia. A na najmniejsze natężenie paruje. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Po co ci to? A super czuły bezpiecznik. Przewodzi Mega Wolty Napięcia. A na najmniejsze natężenie paruje. Niech żyję, wiesz, że to pierwszy bezpiecznik, na natężenie. To rewolucja. Wszystkie bezpieczniki działają na napięcie. |
strony: 1 ... 474475476477478479480481482483 484 485486487488489490491492493494 ... 631 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj