Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Poczta pantoflowa jest najlepsza. Stary mamy nową usługę. Słyszałem coś, jak to działa? Mamy wyższe napięcie całą noc. Na pewno prasę odpalicie. Całą noc. Rozumisz. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() A ci się wycfanili. Nam się nie śpieszy. Zamówiliśmy sobie na ten dzień serwisantów. Będzie wyższe napięcie. Niech zrobią porządnie. Wiadomość była modyfikowana 2023-02-13 12:17:06 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Dzwonią do serwisu. Tego i tego, chcemy serwis prasy metalurgicznej. A co się stało? Trzeba odpalić na krótko, Będzie wyższe napięcie, i trzeba to zrobić profesjonalnie. Skąd weźmiecie wyższe napięcie? Elektrownia wprowadziła nową usługę. Wyższe napięcie, na jedną noc. Tak to my możemy reanimować, waszą prasę. Zgadzamy się. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Pewnie niech to serwis zrobi, jak nie wyjdzie, jesteśmy kryci. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Dzień dobry. Tego i tego chciałbym zamówić, serwis prasy metalurgicznej. Pewnie macie zamówione wyższe napięcie. Zgadza się. Kocham tego, kto to wymyślił. Macie najlepszy serwis. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Tylko nie serwis, oni zawsze robierają maszynę na części pierwsze. Po czym stwierdają, że jest zapieczone i nic nie da się zrobić. Teraz będzie inaczej, mówiłem im, że mają odpalić na krótko. i mają wyższe napięcie. Musi być serwis, wiesz, jakie oni mają rozpieraki. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Odpalicie prasę, na krótko. Myślisz, że nie wiemy. Musi się udać. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Prezes.: Wstyd mi, prowadzę ten biznes, że ja się nie domyśliłem. Tyle fabryk przez to zamknąłem. Wiadomość była modyfikowana 2023-02-13 15:38:27 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Nieuczciwa konkurencja. Od trzech miesięcy, Skupują zapieczone prasy za bezcen, i odpalają na krótko. Za bezcen naprawiają, i sprzedają jako sprawne. Z niewiedzy, o nowej usłudze, biznes sobie urządzili. Już wiemy, skąd w trzy miesiące, mają monopol. Na prasy. To zwykła kradzież, za sprawną zapieczoną maszynę. Płacili jak za złom. I odpalali na krótko. Za bezcen. Wiadomość była modyfikowana 2023-02-13 16:06:27 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Poszłą niezła łapówka, żeby nie informować innych firm o nowej usłudze. Tu posmarowali, monopol uzyskali. |
strony: 1 ... 452453454455456457458459460461 462 463464465466467468469470471472 ... 703 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj