Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() A więc to jest wilkołak. Nagły atak wików. Poczuły zew krwi. NIc nie jedzą tylko zabijają. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Każdy wilk, boi się ognia, jak zobaczysz wilka w samochodzie, masz siedzieć w aucie, i długie światła włączyć. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Patrz wilki, co mam robić? Zadzwoń na policję. Mówią, że masz dlugie włączyć, zatrąbić i uciekać. Nie wysiadać z samochodu. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Wszyscy wiedzą, jak mi odbija, gdy wilki szaleją, strasznie się w tedy boję. Trzeba dbać o ich stabilną populację. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Czas najwyższy robić, Zapasy na zimę. Każdy spichlerz w tym roku. Musi być pełny. To dopiero początek, ale zima idzie. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Ale, się zdenerwowałem, tymi wilkami. Potrzebowałem nikotyny. Dobrze, że jest nikoret, bo bym zapalił. Każdy teraz, no jasne tabex , nikoret. Cały dzień miałem stany lękowe. Trzeba pomyśleć. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Zapamiętać, jak wilki będą miały ruję, mieć w apteczce nikoret. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Wiecie, że jest luka w prawie. Żeby zgłosić zaginięcie broni wystarczy oświadczenie. Ruscy agenci z tego korzystają. Niektórzy, zgłaszali zaginięcie broni sześć razy. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() czas na nimesil, ferwex. Strasznie mnie rozebrało. |
Szymon Konieczny postów: 8392 | ![]() Mój syn ma limbo. Trzęsie się ze strachu i majaczy. Atmosferę, dzisiaj można kroić nożem. Nic nie pomoże, ani elektrolity. Ani oliwa z oliwek. Jedyna nadzieja, wziąć magnez i ferweks, co godzinne, jakiś lek na grypę. Tonick, jedynie może pomóc. Hinina. |
strony: 1 ... 459460461462463464465466467468 469 470471472473474475476477478479 ... 702 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj