Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() A to są, melepety. Nie złodzieje. |Chcą zadusić krajową konkurencję. A w innych państwach nie ma w cale tej usługi. I ten przekręt, kwitnie w najlepsze. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() To oznacza wojnę. Ciekawe kogo klijenci uszanują. Nieuczciwego monopolistę, od trzech miesięcy, na rynku. Czy stałych dostawców, od dzisięcioleci. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Okazja czyni złodzieja. Chciałeś mnie wykosić. Dołącz do mnie razem osiągniemy monopol, z twoimi kontaktami i moim patentem. Zawojujemy świat. Takiej okazji nie można było nie wykożystać. Okazja czyni złodzieja. Naprodukowałem, nie mam gdzie tego sprzedać. Twoje kontakty, są bezcennne. Wiadomość była modyfikowana 2023-02-13 16:37:52 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Fortuny powstają, i upadają. Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. Okaże się kto jest ile wart. W czyich żyłach płynie błękitna krew. Żłodzieji nikt nie szanuje. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() W życiu, śróbki, nikt od ciebie nie kupi. Zobaczysz ile znaczą kontakty. Jeszcze sprzedasz tą fortunę po cenie złomu. Tak jak kupiłeś. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Ale się telefony rozdzwoniły. Szlachta walczy. Wszystkich informuję o nowej usłudzę. Co zrobisz jak prasa się zapiecze. Należy ją sprzedać, teraz są w dobrej cenie. A po co . Ona jest sprawna, nie słyszałeś o nowej usłudzę. Szlachta walczy o przetrwanie, mało nas nie wykosił. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() W trzy miesiące, ma monopol. Pomyśl, sprzedajesz za bezcen. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Co mam zrobić, on ma monopol. Masz wszystkich poinformować o nowej usłudze, w trzy miesiące, go wykosimy. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() Dowiodłeś swojej uczciwości. To ci powiemy jak jest. Wiedzieliśmy , że to szfindel. Tylko nie wiedzieliśmy jak to robi. Nikt od niego nie kupuję, chyba, że po cenie złomu. Ma gigantyczne zapasy. Teraz już wiemy i odejdzie w niepamięć, krętacz. |
Szymon Konieczny postów: 8396 | ![]() W innych krajach są firmy zajmujące się odpalaniem prasy metalurgicznej na krótko. To Polska jest sto lat do tyłu. To był test. Kto zachowa się uczciwie. Nie chcemy, zgniłych muchomorów. W naszej rodzinie. |
strony: 1 ... 453454455456457458459460461462 463 464465466467468469470471472473 ... 703 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj