Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Matka do córki: Co ci jest? Tak ciemno mi się zrobiło przed oczami. Wytrzymaj, już niosę lekarstwo. Wypij. Jak się czujesz. Od razu lepiej. Na takie dni jak dzisiaj, każdy powinien mieć w apteczce elektrolity. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Teraz tyrada, ludzi: Jak się czujesz? Jest mi strasznie. Powiedz, że masz zapaść. Żebyś wiedział. Masz wypij. Jak się czujesz. Nic to nie dało. Poczekaj aż zacznie działać. O Jezu, jaka ulga. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Zwierzaki też się gorzej czują, i potrzebują tak samo elektrolitów. Chyba, że chcecie, żeby padły. Po prostu taka zmora przyszła. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Zwierzaki się dziwnie kładą. Nie mają siły ustać w boksie. Bez elektrolitów padną. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Wszystkie się słaniają na nogach, ratujcie konie. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Dzwoń po weterynaża, bydło nie chce wstawać. Już ja was uzdrowię, a macie elektrolity. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() jak w aptece usłyszą, że elektrolity dla zwierząt, od razu pójdą na zaplecze po hurtowe ilości elektrolitów. Nie mają, na widoku, dużych ilości elektrolitów, bo uzależnieni, biorą dziesięć opakowań i dokazują później. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Wiecie, że przy zapaści elektrolity, bierze się jeden dzień większą dawkę, i koniec. NIe bierzemy długo elektrolitów, nic nie dają, a można się uzależnić. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Wczoraj elektrolity, a dzisiaj magnez |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Będzie, tak sobie kapać całą wiosnę i jeśli nie przegapię zadyszki w lato, to całe lato. I dopiero będzie sezon ogórkowy. Byleby pilnować, nie zagapić się, i nie przegapić zadyszki latem. Emocje jak na grzybach. Chcemy deszcz, niech nam rośnie. Wiadomość była modyfikowana 2023-03-25 12:54:30 przez Szymon Konieczny |
strony: 1 ... 466467468469470471472473474475 476 477478479480481482483484485486 ... 631 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj