Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Jabłoni ci u nas dostatek. Sadownicy zacierają ręce, będzie zarobek. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Jest preludium zimy. Najlepszy czas ściąć, stare drzewa i zasadzić nowy sad. Późno zimowe odmiany tym razem. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Az sobie przypomniałem, że w lodówce mam śledzia, marynowanegoz ogórkiem kiszonym. Czego to ludzie nie wymyślą. Mniam dobre do kwadratu. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Ale ten Ruski agent, nie znam gorszego epitetu. Zrobił nam krecią robotę. Skupił hurtowo nasiona, i sprzedał większość do Rosji. Teraz reglamentują nasiona, ale za bardzo. Małe paczki to jedno. Ale jedno opakowanie i won. Tragedia. Jak stoicie z nasionami?Mamy jedynie cebule dymkę. Wszędzie tak jest, cebula się ostała. BO była duża i ciężko ją przemycić. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Dzisiaj zadyszka idzie, powiejcie ozonem. Dajcie zwierzakowi miskę wody dzisiaj. Pamiętajcie o sprayu i mleku z miodem.. Na podduszenie. I nie otwierać wieczorem okien. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Gdyby nie ozon nie było by co zbierać. Mamy załamanie pogody, raptownie obniża się ciśnienie na całym świecie. Kulminacja będzie o dwudziestej. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Dzisiaj trzeba powiać nad Sacharę. Piętnaście minut zadyszki. Deszcz, przez całą wiosnę. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Smak dnia. Ludzie co się dzieje, ale wam spadł cukier. Polecam miód i wszystko co słodkie. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Jak masz dzisiaj zapaść, elektrolity to jest to. |
Szymon Konieczny postów: 7645 | ![]() Co to było, aż mi się ciemno robiło przed oczami. Trochę elektrolitów i pojaśniało. |
strony: 1 ... 465466467468469470471472473474 475 476477478479480481482483484485 ... 631 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj