Dzielenie za pomocą permutacji.
ostatnie wiadomości | regulamin | latex
Autor | Wiadomość |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Stary co ty robisz? Ratuję zwierzęta wszystkie mają zatwardzenie, zrobię ile dam rady. Reszta padnie. Tak jest co roku. I błąd starczy podać elektrolity i srają na zawołanie. Uratujesz wszystkie. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Dopiero przeczytałem. Skąd ja o tej godzinie wezmę tyle elektrolitów? Leć do apteki 24h, Powiedz , że jesteś rolnikiem , a zwierzęta mają zatwardzenie. Oni wiedzą już. Dostaniesz elektrolity. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() dla takich dni jak dzisiaj. Mówię, że w apteczce zawsze mają być elektrolity. Nie wiadomo kiedy zatwardzenie dopadnie. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Ale się upał zrobił, raptownie trzydzieści stopni tej wiosny. Grzejcie traktory. Trzeba będzie się śpieszyć z zasiewem. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Ale się upał zrobił, raptownie trzydzieści stopni tej wiosny. Grzejcie traktory. Trzeba będzie się śpieszyć z zasiewem. Na calym świecie rośnie gwałtownie temperatura. I Nic ozon nie ma do tego. Wiosna się zaczęłą. Ale upał, rekordowe upały się szykują, niebawem. Była dziura w ozonie, to było chłodniej w lato. Załatali dziurę. Lato zrobiło się piekielnie gorące. Łapcie każdą okazję na deszcz. Wiadomość była modyfikowana 2023-03-11 11:06:53 przez Szymon Konieczny |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Pszczoły się roją, za dwa dni wilki będą mieć ruję. Szykujcie nikorety. Będzie wariactwo. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Sprawdź co u pszczół? O ku... cały ul, wyleciał. Łapać to. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Oficjalnie wiosna się zaczęła. Pszczoły się roją. Już zimy nie będzie. Można pola orać. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Idź sprawź co pszczoły robią. Jak to co robią zima jest śpią. Idź sprawdź. O ku... wszystkie latają. łapać to. Uratował mi ule. |
Szymon Konieczny postów: 7690 | ![]() Ach te wilki w rui. Psy mogą być dzisiaj agresywne. |
strony: 1 ... 463464465466467468469470471472 473 474475476477478479480481482483 ... 635 |
Prawo do pisania przysługuje tylko zalogowanym użytkownikom. Zaloguj się lub zarejestruj